Az Instagram üdvöskéi: plasztika előtt és után

Több ezres rajongói tábor, luxus élet és csodálatos utazások: te is elérheted mindezt, ha jól nézel ki – sugallja nap mint nap nekünk az Instagram. A bökkenő csupán ott van, hogy a legfelkapottabb it-girl-ök sem mindig voltak ennyire tökéletesek, sőt…

Manapság a szilikon mell már senkit sem ráz meg, hiszen az aktuális értékrend szerint csak hibátlan külsővel lehet kiteljesedni, ez már alap. Van aki ballagásra kapja vagy a pasija lepi meg vele Valentin-napkor,  aztán jön a szájfeltöltés, amit persze egy újabb követ, mert már semmi sem lesz elég nagy, s így be is léptünk az ördögi körbe. Az egész folyamat elsősorban irreális elvárások miatt indult be, majd pedig az állandó szorongás és megfelelni vágyás viszi még tovább. Ettől senki sem lesz jobb ember, sem pedig értékesebb, ahogy ezek a lányok sem: legtöbbjük csupán egy két lábon járó reklámtábla, ‘pózolnak, hogy legyen lájk‘ és az életük kimerül abban, hogy másoknak tetszenek és mutogassák amijük van. Jobban mondva a szponzoraiknak, legyen az egy gazdag férj vagy bármilyen multi cég.

Alena Shishkova (@missalena92)

Ő legalább vállalta és dokumentálta is az egész procedúrát. Lehetne az élete egy igazi tündérmese: egy kis szürke városkából eljutott egészen a “csúcsra”, milliomos exek, Louis Vuitton minden mennyiségben és van egy gyönyörű kislánya, akit mellesleg nem ő nevel. Hívhatjuk nyugodtan az orosz selfie queen-nek, másfajta fotókat úgysem nagyon találunk a galériájában.

Svetlana Bilyalova (@bilyalova_sveta)

A másik nagy orosz hódító, tökéletes ellentéte Alenának, legalábbis ami a külsőt illeti. Korábban viszont nyoma sem volt ennek a hatalmas szexuális kisugárzásnak, inkább tűnt csinos háziasszonynak, mintsem it-girlnek. Néhány beavatkozás és pár leadott kiló, s máris kész Miss Perfection.

Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Mindenki ismeri, naponta találkozhatunk vele a sajtóban, hol meztelen fotóival, hol hajszínével kavar port. Kim évekkel ezelőtt inkább tűnt természetesnek mint manapság, de ő még egész jól tartotta az egyensúlyt és nem lett túlságosan drasztikus a változás, legalábbis ami az arcát illeti – a testéről már ugyanez nem mondható el. Bezzeg a kishúg…

Kylie Jenner (@kyliejenner)

Ahogy arról már beszámoltunk, a legkisebb testvér körül szabályosan beauty-őrület alakult ki: minden tini olyanná akar válni mint ő és ellepték az utcákat a kis Kylie hasonmások, megjelent a Kylie Cosmetics, Tyga-val jár (vagy éppen nem) és mindenhol ott van, ahol csak érdemes megjelenni. Kimaxolta amit ebben a “szakmában” csak ki lehet, szóval rá aztán lehet irigykedni. Viszont ha visszalépünk 5 évet az időben, a mi kis Kylie Jennerünk semmivel sem volt jobb vagy több bármelyik hétköznapi lánynál. Mármint a családot leszámítva, persze.

Anyuta Rai (@anuta_rai)

Azt hiszem Anyuta Rai-t mondhatnánk mindegyik hősnőnk közül a legaljának. Ő az, aki adatlapján folyamatosan lesajnál másokat, akiket születésükkor nem csókolt homlokon Afrodité, gúnyos megjegyzést tesz mindenre, ami szerinte tökéletlen, vagyis mondhatnánk úgy is, hogy életszerű. Számára teljesen mindegy, hogy testápolót promózhat vagy fúrógépet, a lényeg mindig az, hogy ő milyen fantasztikus, mások pedig rondák és irigyek. Valószínűleg ez abból fakad, hogy emlékszik jól, hogy honnan jött és hogy nézett ki, mert némi jóindulattal sem volt csinosnak nevezhető, de még csak átlagosnak sem. Egy jó plasztikai sebész tényleg csodákra képes!

Forrás: Pavelcze Kata / Fashionfave 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s