Tetoválás tippek

Az évtizedek alatt rengeteget változott a tetoválás kultúrája, és ne lepődjünk meg, ha hamarosan az lesz különleges, ha valakin nincsen legalább egy.

De ez ne ijesszen meg Titeket, hiszen egy stílusos, szép és nem utolsó sorban igényesen elkészített tetoválás mindig is a bőr gyönyörű dísze lesz. Elég, ha ezekre a nem túl apró részletekre odafigyeltek, és máris közelebb kerültök ahhoz, hogy ne bánjátok meg pár éven belül tettetek.

Mit?

Persze nem tisztünk megmondani, hogy milyen figurát/szöveget varrassatok, viszont segíthetünk a döntésben. A legjobb, ha nem hirtelen felindulásból indultok a szalonba, hanem előtte alaposan átgondoljátok. Tegyétek fel magatoknak a kérdést: 5 év múlva is biztosan tetszeni fog? Ha hosszasan elgondolkodtok rajta, akkor valószínű, hogy nem álmaitok motívuma szerepelt a terveitekben. Viszont ha egy határozott igen a válasz, akkor jó eséllyel nem bánjátok meg.
A tetoválások sosem időhöz kötöttek, ezért ha tényleg biztosra akartok menni, az ötletet fagyasszátok egy évig! Ha egy év múlva is ugyanannyira tetszik és ugyanolyan sziklaszilárdan szeretnétek, akkor még inkább biztosak lehettek a jó döntésben. Próbáljátok meg nem az aktuális trendeket követni! A férfiaknak bicepszre, a nőknél a csípőre varrt nonfiguratív minták nagyon menők voltak úgy 10 éve, de mára a legtöbben elrejtenék – ugye Ti ezt nem szeretnétek?

gif

Hova?

Na igen, ha megvan a motívum, másik nehéz kérdés az, hogy hova kerüljön. Habár egyre több munkahely elfogadó a látható tetoválásokkal, gondoljatok bele, hogy ha 10 év múlva találtok rá álmaitok állására, megéri-e esetleg elveszíteni egy korábbi bátor döntés miatt? Legjobbak azok a helyek a testen, ahol csak akkor látszik, ha Ti is szeretnétek megmutatni. Így még különlegesebb is lehet, ha nem látja egyből mindenki!

Hol?

Habár már léteznek (fájdalmas és drága) eltávolító kezelések, a tetoválás mégiscsak örök, és épp emiatt nem szabad akárkire bízni. Minimum, hogy az illető normális, higiénikus körülmények között varrjon, hiszen a fertőzések nem csak a motívumot csúnyítják el, de akár maradandó károkat is okozhatsz a szervezetedben. Ezen felül érdemes referenciát kérni az eddigi munkáiról és ha egy egyszerű csillagot elront, akkor Ő nem a Ti emberetek! Ez egy olyan szépészeti beavatkozás amire nem szabad sajnálni a pénzt, hiszen Ti sem szeretnétek, hogy pár ezer forint spórolása miatt később százezreket költenétek elfedésre, vagy eltávolításra!

Reméljük tippjeink segítenek a döntésben, most pedig adunk pár ötletet az inspirálódáshoz!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Forrás: Pinterest, Seres Csilla / Fashionfave

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s