Ajándékötletek fashionistáknak

Nem sokára itt vannak az ünnepek, és már biztosan lázas készülődésben vannak a karácsony szerelmesei, viszont az ajándékokat sokan az utolsó pillanatra hagyják, vagy idő vagy pedig ötlet hiányában.

Mindenkinek a megajándékozandók körében van olyan, akinek bármikor tudja milyen ajándékot kell vennie, de olyan is, akiken ha hetekig töri a fejét, akkor sem jut eszébe jobb ötlet a tusfürdő + testápoló kombináción.

Általában a barátnőknek az egyik legkönnyebb ajándékot venni, hisz ismerjük egymást, jobb esetben sok időt töltünk együtt, de legalábbis sokat beszélünk velük, épp ezért tudjuk, hogy mit szeret, mire vágyik, minek örülne.

Egy divat-őrültnek szintén nem nehéz az ajándékozás, viszont ha már több éve ismeritek egymást és minden nagyszerű meglepetést ellőttél, és ajándékkártyát sem akarsz venni, mert azért ettől jobban ismered, akkor meríts ötletet cikkünkből, ahol most bemutatunk hat tippet, hogy minek is örülhet egy fashionista!

Könyv

Az igazi divatimádóknak több kötelező olvasmány is van, amelyekből Neked csak ki kell választanod, melyiket szeretnéd adni. Pár lehetőség: Sophia Amoruso: Girl Boss, In Vogue: An Illustrated History of the World’s Most Famous Fashion Magazine, Design Museum: Fifty Shoes That Changed the World.

Tanfolyam

Manapság több iskola is kínál rövidebb távú, akár egy napos tanfolyamokat. Ilyenek a Lucia Divatakadémia úgynevezett course-to-go kurzusai, amelyek mindig egy-egy témát boncolgatnak, vendégelőadókkal színesítve az amúgy is érdekes előadásokat. (A Lucia Divatakadémia kurzusait itt találhatod: http://www.luanbylucia.com/academy/fashion-course-go)

Újságelőfizetés

Ki ne örülne neki, ha kedvenc magazinjait januártól házhoz kapná, és annyi dolga lenne, hogy egy jó forró teát vagy üdítőt vegyen magához, és máris olvashatna a legújabb trendekről? Mindig ki lehet fogni nagy akciókat a különböző újságoknál, amelyekkel akár fél év áráért egy egész évet rendelhetsz meg!

Határidőnapló

Habár manapság mindenki a telefonjába írja be teendőit, egyre nagyobb teret hódít újra a papír alapú határidőnapló használata, és ha a Te barátnőd is szereti így emlékeztetni magát feladataira, egy stílusos, hozzá illő idézettel díszített kis notesz biztos társa lesz a mindennapjaiban.

hatarido

Power bank

A hasznos ajándékok egyik legjobbja! Mindenkivel előfordul, hogy pár százalékon lavírozva próbálja meg átvészelni a nap hátralévő részét, de ennek elkerüléséhez nagy segítséget nyújt egy power bank. Válassz olyat, amely nem egy elektronikai eszköznek, hanem sokkal inkább egy kiegészítőnek tűnik, így téve egyedivé az ajándékot.

Telefontok

Egy telefontok a legtöbb embernél már nem is igazán a telefon védelmére szolgál, hanem annak díszekét használják. Próbálj meg olyat ajándékozni, amely illik a stílusához, így akár az outfitjét is kiegészítheti újdonsült telefontokjával.

phone

Képek forrása: Pinterest, Instagram

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s