Ugly sweater party

A karácsony  Amerikában már szinte egyet jelent a csúnya pulcsis bulival, és ez a trend természetesen hozzánk is kezd beszivárogni. Mennyire ciki vagy cuki manapság ez az őrület? Hol szerezhetjük be a legízléstelenebb darabokat?

Giccs kimaxolva: Mikulás és Rudolf minden mennyiségben, leddel, zenével, strasszokkal, legrosszabb esetben akár tényleg csúnya motívummal – gondoljunk csak a girlandot hányó rénszarvasra, nem szeretném, ha vacsora közben valaki ilyet viselne velem szemben ülve… Csinálhatod magadnak is egy régi, megunt pulcsiból, de a fast fashion boltokban már egész kollekció épült erre az ágazatra. Milyen szabályt kövessünk? A több több, egyrészt jót fogunk nevetni egymáson, másrészt ha elkezdtük követni a hagyományt csináljuk rendesen. Értelemszerűen nem egy munkahelyi buliba tervezz egy ilyen elborult outfitet, ez maradjon meg a baráti összejövetelekre – ki tudja, talán idén te is megtalálod a kedvenc rénszarvasos pulcsid.

no

F&F

Azért azt az elején jobb letisztázni, hogy itthon inkább a cuki pulcsik szerepelnek a repertoárban, mintsem a tudatosan csúnyák – viszont annál több a  jópofának gondolt, ízléstelen darab. A Tesco ruhaosztályán erre tökéletes példa a Prosecco Ho-ho-ho feliratos póló: a szöveg ötletes, csak a kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után, enyhén szólva olcsónak hat. Egyébként a cukiskodást a sálas pingvines mintákban kimerítik, az ugly sweater kategóriát pedig abszolút sikerül megugrani a ledes rénszarvasos pulcsival. A Jézus mintás, birthday boy feliratos darab pedig egyszerűen fenomenális!

H&M

A jó öreg norvég mintán túl a Mikulás sapkás állatok dominálnak a H&M idei karácsonyi kollekciójában. Az elgondolás nem rossz, a legtöbbjük elég csúnya is, úgyhogy jó esélyekkel pályázol az “Év legrondább pulcsija” díjra, ha innen választasz.

Aliexpress/Ebay

Tesco és H&M az ország rengeteg pontján elérhető már, viszont ha egyik sincs a közeledben és mégis szeretnél egy csúnya pulcsis partyt, de legalábbis egy ronda pulóvert, kínai barátaink “kici ócó” termékekkel még mindig megörvedeztethetnek minket, hála az Aliexpressnek. A választék határtalan, az über cukitól kezdve a tomboló ízléstelenségig mindent megtalálunk az oldalon, ami csak szem-szájnak ingere. Megmosolyogtató, hogy néha a postaköltségre többet fizetünk, mint magára az árura.

 

A legelvetemültebb profik pedig a csúnyaság új szintjére léptek:

Ti melyiket vállalnátok be?

A képek forrása: F&F/H&M/Aliexpress/Pinterest

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s