5 őrült dolog, amely teljesen normális egy komoly kapcsolatban

Randira készülődés: tökéletes haj, tökéletes smink, végtelenül hosszú, szekrény előtt eltöltött órák – nos, mindez pár együtt eltöltött év után már a múlté. A rózsaszín szemüveget leváltja a realitás, ami legalább annyira szórakoztató tud lenni, mint a kezdeti lelkesedés.

Ki ne emlékezne a szégyenlős vetkőzésekre, csodálatosan sima lábakra és szemérmes zuhanyzásokra… Amikor még kínosan ügyeltünk rá, hogy minden haver előtt mi legyünk A Tökéletes (és jófej) Barátnő, majd remegő térddel álltunk a szülői ház kapujában, mert olyan rettenetesnek képzeltük a bemutatást… Ezeknek az eseményeknek is megvan természetesen a maga bája, ám az idő előrehaladtával már nem a legjobb formánkat akarjuk adni, hanem egyszerűen csak önmagunkat, úgy, ahogy vagyunk. Lássuk mely kezdeti “no go” dolgok válnak teljesen megszokottá a közös évek alatt!9d7f8736c362e522c032009eba04a4cb

1. Nem állsz be mellé zuhanyozni

Vagy ha be is szállsz, az őrült szex helyett azon vitáztok, éppen ki veresse a hátát forró vízzel. Természetesen nem törvényszerű, hogy nem esik meg soha az első opció… Ám anno kapcsolatotok hajnalán csak vad csábítóként léptél be a zuhanyfülkébe, most meg már lazán leborotválod a hónaljad is a párod mellett.

5

2. Jobban tudja mikor menstruálsz, mint te magad

Vajon miért? Nemhogy tabu téma köztetek a világ legtermészetesebb dolga, de ezeken a napokon lelkesen simogatja a fájó pocakodat és ha kell, leugrik a boltba BÁRMIÉRT.

2

3. Tartjátok a kapcsolatot egymás szüleivel

Nemcsak a kötelező karácsony/névnap/szülinap alkalmával, hanem tényleg minden ok nélkül is érdeklődtök egymás iránt. Sőt, édesanyád még dobozol is neki minden külön töltött ebéd után, hiszen “biztosan nincs mit ennie” – hát hogyne.

4

4. Közös szépítkezés

Simán kiszeded a szemöldökét? Teljesen átvette az arctisztítási rutinod? Lazán besétál a fürdőbe és beszélgetni kezd, amikor gyantázod a lábad? Titokban lebukik, hogy a te arckrémeidet használja? Bizony, ez már egy komoly kapcsolatra utal, főleg ha az eldugult lefolyóból is kiszedi a hajadat – akkor megütötted a főnyereményt!

1

5. Mindig tudod mit/hol/kivel csinál

Elsőre talán dermesztően hangzik, de mindig beszámol arról, hogy merre jár. Nem azért, mert kötelező színt vallania, csak egyszerűen ennyire megosztja veled az életét. Szerinte még a WC-n ülve is vicces egy snapchates szelfit küldeni. Fiús esték után lelkesen ecseteli a legújabb pletykákat (de bizony, ők is szoktak!), felhív amikor elindul, odaért és hazafelé tart. Lefotózza, majd elküldi az első korsó sört és az azt követő tízet is. Nektek már fel sem tűnik, annyira össze vagytok nőve, hogy tényleg minden apró pici mozzanatról beszámoltok egymásnak.

Forrás: Pavelcze Kata / Fashionfave 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s