Legjobb karácsonyi reklámok

Sok mindennel elő lehet hozni belőlünk azt a gyermeki izgalmat, amit a karácsony okozhat. Ilyenek a fények, a karácsonyi vásár, a forralt bor illata vagy a lakás dekorálása, miközben szól az All I Want For Chistmas Is You..

De van még valami, ami akaratlanul is a szemünk elé kerül, és sokszor olyan érzelmeket váltanak ki belőlünk, amelytől akár a könnyünk is kicsordul.

Ilyenek például a karácsonyi reklámok. Különböző márkák, áruházak, cégek készítik el a saját vicces vagy érzelemdús rövidfilmjeiket, ezzel is ösztönözve minket, hogy náluk vásároljunk, őket válasszuk ajándékbeszerző körutunk során vagy egyszerűen csak kialakítsanak egy pozitív véleményt magukról. Vannak olyan reklámok, amelyek egy történetet mesélnek el, másikak csak egy érzést próbálnak meg átadni és akadnak olyanok is, amelyek a szórakoztatást szolgálják. Összegyűjtöttünk párat az elmúlt évek és az idei év legjobb, és legikonikusabb reklámjai közül, hogy kicsit hangolódjunk az ünnepekre!

Coca-Cola

Felsorolásunkat nem is kezdhetnénk mással, mint a Coca-Colával. A karácsonyi kamiont már mindenki ismeri, és szinte libabőrösek leszünk, ha felcsendül az “Ünnepelj ma velünk..”

Idén a Taste the Feeling című Coca-Cola slágert tették ünnepivé és a megosztás fontosságára hívják fel a figyelmet ezzel a reklámmal:

Whiskas

Persze nem mindenki van oda a kiscicákért, de talán ettől a reklámtól még az ő a szívük is meglágyul. Régi, de még mindig ugyanolyan mosolyt fakasztó, ahogy a hó ráhullik a cirmos fejére.

Idei évben egy nagyon ötletes kisfilmmel jött ki a Whiskas a Temptations falatkái népszerűsítésére. Egyszerre aranyos, látványos és vicces:

 

Telekom

Csondor Kata hangját biztosan mindenki ismeri, ha másért nem, hát azért, mivel Ő énekli a Telekom 2009-es karácsonyi reklámjának dalát, amely akkora sikert aratott, hogy több másik dallal még egy CD-n is kiadták.

Idén sem hagyják szárazon szemeinket, hiszen egy testvérpár életen át tartó ellentéteit mutatják be, amely éppen karácsonykor oldódik meg:

 

Nektek melyik a kedvenc karácsonyi reklámotok?

Videók forrása: YouTube

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s