Egy kapcsolat 10 legjobb pillanata

Amikor szép lassan leereszkedik az a bizonyos rózsaszín köd, mindent imádunk a másikban, szinte lehetetlen olyan dolgot mondani, ami kibillenthetne ebből a rajongásból. Idővel a lelkesedés alábbhagy, viszont vannak olyan pillanatok, melyekre visszaemlékezve sosem felejtjük el, miért is szeretjük annyira a másikat.

Mindenkinek vannak persze olyan emlékei, amelyek másoknak talán semmit sem jelentenének, de akkor és ott megerősítette számunkra, hogy igenis jó úton járunk. Ha már a leggiccsesebb filmjelenetek is teljesen életszerűnek és természetesnek tűnnek, minden időnket Vele töltjük (vagy ha fizikailag nem is, egész biztosan a telefonunkon lógunk, hogy a Nagy Ő-vel beszéljünk) és Bridget Jones módjára “nem éljük bele magunkat”, csak éppen tudjuk a közös gyermekeink nevét és persze az esküvő minden kis részletét, akkor bizony nagy valószínűséggel eltalált minket Ámor nyila. Mikor már teljesen átadtuk magunkat az érzésnek, joggal merül fel, hogy hogyan is jutottunk idáig? Miért működik még? Nos, azok miatt a bizonyos pillanatok miatt, amikre visszagondolva nem tudunk haragudni, hogy már megint nem hajtotta le azt a szerencsétlen wc ülőkét. Amikről évek múlva is jó beszélni és akkor is ugyanolyan vicces vagy éppen megható,mint anno és amelyek olyan nehézségek során történtek, amik még szorosabbá fűzték a kapcsolatunkat. Lássuk melyek általában egy párkapcsolat 10 legboldogabb pillanata!

brudg

1. Az első csók, de nem a részeg, buliban egymásba gabalyodós csók, hanem a józan, randi utáni, kínos csendet megtörő csók. Néha utána is kínos, ha az izgatottságtól még a fogatok is összekoccan.

2. Az a tekintet, amely a barátod arcára kiül, amikor egy fontos eseményre mentek és te a megszokottnál is csinosabban megjelensz az ajtóban. Ő a büszkeségtől, te pedig a boldogságtól ragyogsz.s1

3. Az első mérföldkő, egyszer csak feltűnik egy második pár papucs és fogkefe a lakásodban, de annyira spontán volt a dolog, hogy azt sem tudod mikor került oda. Hiszen természetes, hogy ott a helye.

4. Ha a szülői látogatás már nem nyűg vagy kötelező program, egyszerűen a család teljes értékű  tagjává avanzsáltál és ez a harmónia nem csak karácsonykor jellemző.

5. Undorítóan, betegen, zsíros hajjal is megsimogatja az arcod és azt mondja, hogy így is szexi vagy és szeret. Az előbbi egyértelműen kegyes hazugság, ám aki képes szeretni egy ilyen kis taknyos zombit, rossz ember nem lehet.

6. Őrült bulik kettesben, amikor nem kell már feszengened a másik előtt és az általános iskolai slágereitekre karaokezva úgy érzed, megtaláltad életed párját. Mi a közös számotok? Egy ütős sláger a Backstreet Boystól vagy esetleg Britneytől?

cd2544b4e35cdbb7_shutterstock_140134606.jpg.xxxlarge_2x

7. Ki ne szeretné a meglepetéseket? A táskát vagy cipőt amire vágytál leszólta, esetleg halálosan unott arccal hallgatta végig, ahogy lelkesen áradozol róla? Pár héttel később pedig ébredéskor ott egy kis csomag, “csak mert annyira vágytál rá”.

8. Amikor te lepted meg egy szexi fehérneművel, vacsival és üveg pezsgővel, aztán egy felejthetetlen, őrülten szenvedélyes éjszakát töltöttetek együtt egy különleges helyen – örökké a kettőtök titka marad. Kivétel, ha pletykás vagy!80bb5b560926d524824d1b7285b70370

9. Nincs jobb dolog az összebújásnál! Van annál tökéletesebb érzés, amikor kis kifli-nagy kifli pózban filmet néztek és ő közben simogatja a fejed? Nem, valóban nincs, ilyenkor kerek a világ.32c54b828d546991b3c2270013f6a7b1

10. Az első nagy összeveszés utáni kibékülés: hát mégis szeret! Egy kiadós vita túlélése olyan volumenű siker, mintha Mr. Greyből csináltunk volna egy kezes, háromgyerekes családapát. Happiness a maximumon.

Photo by Pinterest

Forrás: Pavelcze Kata / Fashionfave

Reklámok