Greenery, a 2017-es év ragyogó színe

Lehet rá mondani, hogy túl feltűnő, nehezen kombinálható, végre valami friss vagy éppen zseniális, mindenesetre idén megkerülhetetlen lesz a zöld – a divatban legalábbis.

Amikor először megláttam, hogy tavasszal minden (minden értelemben) zöldbe borul, kicsit bevallom elkeseredtem. Mi lesz a jól bevált marsala kollekciómmal? Ősszel még fel lehetett támasztani egy kis sárgával kombinálva, de ezzel a választással végleg a szekrény mélyére kerülnek a kedvenceim, egy kis időre legalábbis. Ahogy egyre inkább átgondoltam, hogy mégis milyen más színekkel, árnyalatokkal lehetne ötvözni, egészen megbarátkoztam a gondolattal: legalább a fáradt rózsaszín és khaki darabok megmenekülnek, hiszen egész jól mennének egymáshoz. Miután 5 év száműzetés után a gardrób mélyéről előbukkant egy zöld ballonkabát, már megvilágosodott számomra, hogy talán mégsem lesz olyan rossz év ez a 2017…

Kinek áll jól?

Döntse el mindenki maga, hagyjuk a vörösek és zöld szeműek előnyben sablont! A fő kérdés az, hogy melyek azok a darabok, amelyek a legkisebb befektetést jelentik és abszolút megéri beszerezni őket, ha ezt a színt belecsempésznénk a ruhatárunkba? A legalapvetőbb dolog, amely minden nő ruhatárában megtalálható, az a fehér blúz. A fehér és a zöld kettőse friss, üde, tavaszi hangulatot áraszt; a zöld kiegészítőként egy irodai outfit része is lehet, de a bátrabbak egy kabáttal elintézhetik egész szezonra a trend kérdést. Egy basic darab + highlight kiegészítők = stílusos megjelenés.

Milyen tavalyi/korábbi trendszínekkel kombinálható?

A khaki (Kale) már jó pár éve jelen van a boltok polcain és idén is makacsul tartani fogja magát, de a tavalyi sláger, a Rose Quartz egy kicsit sápadtabb árnyalata lesz a legtökéletesebb semleges színünk idén. A Pale Dogwood néven futó szín legalább olyan must have lesz, mint egy farmer vagy a már említett fehér blúz, kékkel-zölddel variálva nyáron is igazán vibráló hatást érhetünk el vele, de a nagyon bevállalósak a pink és a zöld kombóját is bevethetik. A monokróm szerelmeseinek sem kell elkeseredni, a Greenery+Kale outfit az ő igényeiket is kielégíti.

Greenery az otthonunkban

Erős túlzás lenne csak emiatt átfesteni minden falat, de meglepően jól nézhet ki egy nagyobb felület is zölden. Minden a kiegészítőkön múlik, s ha jól választunk, akkor tényleg otthon formája lesz a lakásnak – viszont ha ez nem sikerül, akkor inkább egy megnyugtató kórházi szobává alakítottuk a helyiséget. A legjobb, legegyszerűbb és leglátványosabb megoldást nemes egyszerűséggel a szobanövények jelentik és egy fehér, vagy a berendezéshez színben illő kaspó. Különleges alkalmakkor csempésszünk a terítékbe is egy kis zöldet, üveg kiegészítőkkel igazán letisztult hatást érhetünk el vele.

A képek forrása: Pinterest

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s