Váratlan szerelem

Egy szakítás sosem könnyű, főleg, ha azt a másik fél nem tudja elfogadni. Melissa Dohme igaz története a volt barátjához fűződő kapcsolatáról viszont igencsak hátborzongató. De várjuk ki a végét!

Melissa egy helyi kórházban dolgozott recepciósként, és ápoló szeretett volna lenni. Gimnáziumban ismerte meg barátját, Robertet, akivel eleinte felhőtlen volt a kapcsolatuk. Majd miután Melissa beadta pár egyetemre a jelentkezését, teljesen megváltozott a fiú viselkedése. Féltékenykedett, és nem támogatta a lányt döntéseiben, sőt, inkább hátráltatta karrierjében.

Amikor a lány úgy döntött, hogy szakít vele, párja megpróbálta ezt megakadályozni, és még meg is fenyegette, hogy ha így dönt, ő megöli magát. Egy októberi este, amikor hazafele tartottak, a fiú részeg volt, és egy félreértés miatt ütlegelni kezdte a lányt, aki ekkor ki tudott szabadulni a kezei közül, rendőrt hívott, és a srácot fogdába zárták.

robert

Pár hónapig nyugalomban élhetett Melissa, majd januárban a fiú felhívta hajnalban, hogy szeretné végleg lezárni a kapcsolatukat és egy utolsó ölelést kért a lánytól. Rossz érzései ellenére mégis elment a találkozóra, és mikor Robert széttárta karjait, hogy megölelje, Melissa meglátott a kezében egy kést, és már nem volt menekvés számára. A fiú több szúrást is ejtett rajta, majd kis idő múlva előrántott egy másik kést is, és azzal is folytatta a támadást. Összesen 32 helyen sebesítette meg a lányt, aki csodával határos módon túlélte az esetet, és egy arra sétáló pár hívott segítséget neki. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol többször is újra kellett éleszteni, és műtétek sora várt rá.

melissa

Robert az eset után megpróbált öngyilkos lenni, de nem járt sikerrel, és a rendőröknek sikerült elkapniuk.

Melissa a hosszú gyógyulás után célul tűzte ki, hogy segíteni fog másokon, így történt, hogy egyik alkalommal, amikor épp beszédet mondott történetéről, találkozott a mentőegységgel, akik kivonultak hozzá az esetkor. Itt ismerte meg Cameront, az egyik tűzoltót, aki segített a mentésben. Később többször is találkoztak, és órákon át beszélgettek, érezték, hogy valami kialakult köztük. Cameron a tárgyalásra is elkísérte a lányt, ahol szembe kellett néznie támadójával, de erős maradt, és végre Robert is megkapta méltó büntetését.

melissa2

Egyik alkalommal meghívták Melissát egy baseball meccs kezdő dobására, ám mikor sor került volna rá, nem volt nála a labda, így Cameron segített és vitt neki egyet, de ez nem akármilyen volt: az állt rajta, hogy “Hozzám jössz feleségül?” A lány a meglepődöttségtől először megszólalni sem tudott, de természetesen végül igent mondott.

baseball

Melissa története rávilágít arra, hogy sosem szabad feladni a reményt, hiszen egy rossz (sőt, borzasztó) kapcsolatból is van kiút és a szerelem a legváratlanabb helyzetekben találhat rátok!

Forrás: bbc.com

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s