Legrosszabb Valentin napi ajándékok

A Valentin napról mindenkinek megvan a saját véleménye: van aki napokig, hetekig készül rá, van aki számára viszont csak egy egyszerű hétköznap (vagy hétvége) akkor is, ha párkapcsolatban él.

Akik viszont szeretik és tartják, vagy csak tartják (különböző ráhatások miatt), azok bizony törhetik a fejüket, hogy milyen ajándékkal is rukkoljanak elő. Gondolhatnánk azt, hogy a friss kapcsolatban lévőknek még könnyű, hiszen nem lőttek el minden lehetséges meglepetést, vagy azt is, hogy a több éve házas párok úgy ismerik egymást, mint a saját tenyerüket, bizony mind a két csoportnál lehetnek bakik ajándékvásárlás terén.

Az alábbiakban Reddit kommentelők mesélik a saját vagy ismerőseik, családtagjaik történeteit a legrosszabb Valentin napi ajándékokról, amelyek közül némelyik vicces, némelyik viszont felettébb bántó.

“Júniusban találtam egy krumplit, aminek tökéletes szív alakja volt, ezért hűtőbe raktam, hogy februárig elálljon. Mikor elővettem, és büszkén átnyújtottam a feleségemnek, már fekete volt, és lé csorgott belőle.”

“Egyszer rendeltem a barátnőmnek virágokat, amik nem érkeztek meg – vagy egyszerűen csak ellopták őket – ezért a rendelési bizonylatot adtam át neki. Neki nem volt olyan vicces, mint nekem.”

“Apum nagyon nem tud ajándékot venni. Egyszer Valentin napra anyumnak (akin abban az időben volt egy kis felesleg, és le akart fogyni) cukormentes csokit és mérleget vett. Anyum napokig sírt.”

chr.gif

“A barátnőm vett nekem egy doboz cigit, mert éppen akkor próbáltam leszokni, és úgy gondolta, hogy az majd megnyugtat.”

“A lány, akivel pár hónappal Valentin nap előtt kezdtem el járni, éppen akkor szállt ki egy hosszú kapcsolatból a gimis szerelmével. Kaptam tőle egy aranyos csomagot cukorkával és egy kártyával. A kártyán épp a volt barátjának öntötte ki a lelkét, hogy mennyire szereti, és mennyit gondol rá. Kiderült, hogy két csomagot csinált (az exének és nekem), és összekeverte őket.”

de

“Tavaly egy benzinkúton vásárolt muffint kaptam, amibe bele volt harapva.”

“A barátnőmnek minden tipikus ajándékot megvettem: gyertya, fehérnemű, bor, plüssmaci, lufi.. Ő egy teknőst vett nekem, ami azt énekelte, hogy a “Szerelmet nem lehet siettetni”. Kellett egy kis idő, mire felfogtam a célzást.”

gooo

“A volt barátom egy plüss kutyát ajándékozott nekem, amit furcsának találtam, mivel én 100%-ban cicás vagyok. Egy kártya is volt a fülére tűzve, amin az állt: “Szeretettel, Sara”. Egy régen kapott ajándékát adta tovább nekem.”

“Apum egyszer fülbevalókat vett anyumnak. Anyumnak nincs kifúratva a füle. Ekkor több mint 10 éves házasok voltak.”

Ebből is látszik, hogy ajándékot venni nem könnyű és akár nagyon is mellé tudunk lőni. Ha nem ismerjük eléggé a párunkat, jobb, ha nem kockáztatunk és biztosra megyünk, ha viszont megengedi a kapcsolat, akkor nyugodtan kérdezzünk rá, hogy minek örülne.

De mint tudjuk, a “semminek” nem mindig őszinte…

Forrás: Reddit

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s