High maintenance nő vagyok, mert vannak elvárásaim egy férfival szemben?

Millió férfi és nő van ezen a bolygón, akik pár nélkül is teljes életet élnek. Viszont amikor hosszú idő után újra kapcsolatba kerülünk rettegünk tőle, hogy az elvárásainkkal elriasztjuk a nagy Őt és képesek vagyunk túlságosan is odaadóak és meghunyászkodóak lenni a férfiakkal szemben, csak nehogy túl sokat kérjünk… De valóban hol a határ a sok és az egészséges elvárások között?

Mit vár el egy nőtől a férfi általában? Teljesen természetes, hogy adsz magadra és mindig ragyogóan szép vagy, sziporkázó a humorod és végtelenül toleráns vagy. Simogasd a kedvesed egóját, kövesd, nézz fel rá, támogasd, szeresd őt és a szexet, na meg csináld is jól. Legyenek konkrét terveid a jövőre nézve, viszont ne legyél már sikeresebb, önállóbb és okosabb, mint ő, mert akkor rettenetes kisebbségi komplexusa lesz. Tételezzük fel, hogy te ennek mind megfelelsz, mivel akarod ezt a kapcsolatot és hajlandó vagy áldozatokat is hozni akár, csak működjön – Te viszont mit várhatsz el ezért cserében?

Kellenek a családi programok

Ha szeret, kötelessége a családoddal is időt tölteni, hiszen ők is hozzád tartoznak. Tetszik vagy nem, ezt nem válogathatja meg az ember és nem kérsz sokat azzal, hogy néha elhívod egy vasárnapi ebédre. A karácsonyt és a szülinapokat pedig mondanod sem kell remélhetőleg, olyannyira magától értetődő, hogy jelen lesz.

Közös jövőkép

Nyilván nem az első héten kell megtervezni az összes gyereketek nevét és megszervezni a lagzit, hiszen ez abnormális lenne, viszont nem árt előre gondolkozni és célokat kitűzni rövidebb távon is. Évek után sem éltek együtt és azt sem tudjátok, hogy mikor fog ez bekövetkezni, mert a „férfi” melletted kiborul az összeköltözés gondolatától is? Nem te vagy a hülye. Eljegyez azért, hogy bebiztosítsa magát, de esze ágában sincs elvenni? Egy eljegyzést akármikor fel lehet bontani, ha nincs mire várni, bizony lépni kell. Lakjatok együtt, de közösen a szülőkkel? Miért ne tehetnéd szóvá, hiszen anyuci kicsi fiának egyszer fel kell nőni, és különben is, ki akarna reggel az anyósával ébredni nap mint nap? Főleg, ha az még meg is keseríti látatlanban is minden perceteket.brit

Fontossági sorrend

Nem csak ő, aztán ő és végül ő. Egészséges keretek között mindenkinek a saját családja a legfontosabb, mondjuk ha anyukával a hét 7 napjából hatot együtt töltenek, az nem feltétlenül ez a kategória… Utána nem a haverok vagy a munka kell, hogy álljon, nyilván az utóbbi kiemelkedően fontos, mert mindenki pénzből él, de joggal várhatod el, hogy ne hozza haza a munkáját és ne a közösen eltölthető időtökből vegyen el a home office megmozdulásokkal. Komoly kapcsolatban pedig KÖTELEZŐEN prioritást kell, hogy élvezz a barátok és a bulik előtt, ha ez nem így van, azonnal menekülj!

Jogosan várod el az apró meglepetéseket

Egy szál virág, kis üzenet a kávéd mellett, esetleg egy kis ékszer – miért ne? Melyik nőnek ne eshetne jól, hogy elgyengülhet egy férfi mellett és a figyelmében, szeretetében fürödhet? Nem Tiffany fülbevalót vár egyikőnk sem, csak egy kis figyelmességet, amitől tudjuk, hogy még számítunk.sp.gif

A férfi fizet

Nyilván mindenki a saját anyagi lehetőségeihez mérten, de ha elmentek valahova, csak egy férfi szerint cool, ha állod a saját részed, mert nőként baromira nem az. Főleg ha le akar nyűgözni a csodás karrierjével és a haverokkal a hétvégi bulikra mindig futja, akkor nem kell a mozi jegypénztáránál a tárcádért nyúlnod, de akkor sem, ha első randin vagy. Ha bulizni mentek pedig eszedbe ne jusson az ő piáját is fizetni! Hosszútávon nyilván ezt mindenki érzi, hogy mennyire változhat ez a felállás, de ha te otthon főzöl sem valószínű, hogy megveteted a hozzávalókat vagy ha szexi fehérnemű vásárolsz sem fogod a pásztoróra után átnyújtani a blokkot, és lényegében ezek is épp ilyen gesztusok, mint akármilyen közös program.cae232039fbb10aa3b90c09b2490422a

Nem irreális kérés, ha szeretnéd, hogy tévézés közben simogasson. Egy fárasztó nap után Te is megmasszírozhatod, így biztosan nem lesz állandó kifogás, hogy “hulla vagyok”, mikor te szeretnél több intimitást a hétköznapokba vinni. Ha olyasmit követelsz meg, amihez te is tartod magad és ugyanúgy dolgozol a kapcsolaton, mint ahogy elvárod, akkor meg se forduljon a fejedben, hogy túl sokat kérsz, hiszen ezt hívják nemes egyszerűséggel kiegyensúlyozott párkapcsolatnak.

A képek forrása: GIPHY/Pinterest

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s