Hódítsd meg újra!

Nem hiszek az újra felmelegített párkapcsolatokban. Ami egyszer elromlott, az a végső szétválás után miért javulna meg? Ám egy hosszútávú kapcsolat sikere nagyban múlik azon, hogy tudsz-e évek múltán is újat mutatni a kedvesednek, hiszen pár apró gesztus után újra fellobbanhat a szerelem.

A monoton hétköznapok, munkahelyi és családi problémák sokszor annyira elfárasztják az embert, hogy egyszerűen elfelejtjük, hogy van egy kapcsolatunk is. Ideig-óráig jó indok, hogy lefoglalnak más gondok, de érdemes időben észrevenni, hogy mikor süppedünk teljesen bele az érdektelenség mocsarába. Innentől ugye nem kell magyarázni, hogy egyenes az út a társas magányig, hiszen hiába töri magát az egyik fél, ha nincs befogadó… Ám legtöbbször csupán csak a megszokásról van szó: teljesen természetesnek vesszük, hogy van a másik és a kezdeti nagy hév már csak a nosztalgikus pillanatokban tör elő – akkor is csupán az emlékeinkben.

Meglepetések

Mindenféle kis apróság kibillentheti az embert a megszokott rutinból! Nem kell nagy bevásárlást tartani és mindenféle felesleges kütyüt beszerezni, csupán egy kis figyelmességgel már elérhetjük, hogy újra meglássák bennünk A nőt. A férfi szívéhez tudjuk min keresztül vezet az út: várd haza a kedvenc ételével vagy szervírozd ágyba a reggelit! Valószínűleg az első reakció az lesz, hogy “Nincs ma szülinapom!” , de miért ne lehetne akármikor is kedveskedni, ha ahhoz van kedvünk? Az sincs sehol sem megírva, hogy csak minket kényeztethetnek. De alkalomadtán elszakadhatunk a konvencióktól és a szokásos ajándékok helyett ajándékozzunk élményeket! Persze csak olyat, amit közösen élhetünk át, azért a jófejségnek is van határa… Nincs is romantikusabb mint egy hétvégére betervezett városlátogatás vagy egy közös tandemugrás!

Újíts!

Ne pasit, csak hajat, sminket, fehérneműt. Egy fekete csipkés szett soha nem jön rosszul, főleg ha van hozzá egy szexi harisnyád is… Túlságosan leköti a párodat a telefonja? Küldj neki egy retro “myvip-korszakos tükrös szelfit”, ahol jól látszik miért is rohantál be olyan szélsebesen a hálótokba. Ha ezek után nem dob el mindent ami a kezében volt és teper le úgy, mint az első alkalomkor, akkor inkább az elváláson kell törnöd a fejed.

Party kettesben? Persze!

Tessék hátrahagyni minden bánatot és bajt, elővenni egy üveg pezsgőt/bort és beszélgessetek! Az első körben egész biztosan a munkahelyi problémák jönnek elő, de ha ezt kibírtad anélkül, hogy elaludj, akkor kezdj el incselkedni! Jöhetnek az “Emlékszel amikor…” sztorik, majd a régi slágereiteket is megkereshetitek – kezdődhet a laza táncikálás, vagy inkább jöjjön egy szexi lapdance? A keményebb vonal képviselői ezen a ponton inkább vegyenek elő egy üveg töményet, és jöhetnek a felnőtt társasjátékok! Ha nincs ilyenetek sincs semmi gond, kinél ne lenne egy kis flakon, ami milyen jól is jön ha netalántán üvegezésre kerül a sor… Nem csak anno az osztálykirándulásokon volt ez buli. Azért az elején érdemes lefektetni a szabályokat, hogy meddig lehet elmenni, hiszen illuminált állapotban sokkal könnyebben rábólintunk arra, ami normál esetben eszünkbe se jutna. 

Ha az újrakezdésben nem is, abban mindenképp hiszek, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell. Ahhoz, hogy minőségi párkapcsolatról beszélhessünk, fontos, hogy ne legyenek gátlások a felek között és meg tudják beszélni mindazt, ami a lelküket nyomja. Ha éppen ellaposodik a viszony, akkor semmiképp sem megoldás, hogy felállunk és elbúcsúzunk, mert a másik uncsi, majd pedig szépen visszasomfordálnánk, amikor rájövünk mennyi retardált és érzelmileg (is) nulla pasi él a Földön – s tulajdonképpen nekünk annyira nem is volt ez rossz. Ha egy pici szeretet és tisztelet is van bennünk a másik iránt, tegyük meg ezeket a lépéseket felé! Ha nem is olyan idilli értelemben mint a mesében, de ha ilyen kis áldozatok árán elérhetjük, hogy boldogan éljünk amíg meg nem halunk, miért ne élnénk a lehetőséggel?

Forrás: Pavelcze Kata / Fashionfave

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s