Szerepjátékok kezdőknek és haladóknak

Itt a tavasz és bizony beindulnak a hormonok; vágyunk a külső-belső megújulásra, izgalmakra, s ez bizony a hálószobát sem kerüli el. Tegyétek változatossá a szürke hétköznapokat és bújjatok más (szexi) szerepekbe!

A szex épp olyan fontos eleme egy párkapcsolatnak, mint az érzelmi háttér. Bármelyik is kicsit meggyengül, az kihat a másikra, épp ezért ahogy a problémákról beszélünk, úgy a szexről is kell. Fontos, hogy ne hagyjuk belefásulni magunkat a megszokott rutinba, tűzzünk ki közös célokat, legyen szó egy új helyszínről, fehérneműről vagy akár pózról. Minden férfinak (és nőnek) vannak titkos kis fantáziái, olyan szerepek, amelyekbe szívesen beleképzeli magát – Te meg is valósítanád már őket? Lássunk három egyszerűen kivitelezhető példát!

11

Főnök-beosztott viszony

Sokan a munkahelyükön ismerték meg párjukat, így nekik ez kevésbé izgalmas terep, ám másoknak egészen új élményeket tartogathat egy ilyen kaland. Vonzó, ahogy egy férfi dominál, erős és határozott benyomást kelt, neked pedig nincs más dolgod, mint lesni a parancsait. Ki ne akarna egy ilyen “hímet” meghódítani? Nem izgató, ahogy ezt a határozottságot és erőt a te csábosságod megingatja? Sok dolog nem kell hozzá: egy kis kezdeti komolyság és távolságtartás, néha a szoknya alól kivillanó combfix és hogy mégse legyen olyan unalmas a titkárnő szerelésed, egy fekete csipkés melltartó a fehér blúz alá. Ha pedig esetleg felülnél az íróasztalra bugyi nélkül, akkor biztosan kioszt egy kis prémiumot a kedves főnök úr.

Nem beszélni nyelv

A prosti téma bárhogy is tagadják a férfiak, mindig favorit lesz. Rizikós terep, hiszen ha nagyon nem bírod, hogy parancsolgatnak neked és az irányítás teljesen a párod kezében van, akkor érdemes átgondolnod, hogy megkockáztatod-e ezt a játékot. Pontosan a teljes átalakulás miatt érdemes beszerezni egy parókát, ha barna az eredeti hajszíned mindenképp szőkét vagy vöröset, a lényeg, hogy ellentéte legyen a valóságnak. Napközben már kezdődhet a játék egy telefonos megrendeléssel, így már tudod is, hogy egy édes kis babydollt kell vásárolnod, bőrszerkót vagy egy nőies csupa csipke csodát. Kis akcentussal beszélve akár egy külföldi lány érzetét is keltheted, kérdezd meg a párod mire vágyik: egy bevállalós oroszra, netalántán egy tüzes latinára? Esetleg egy szerény és odaadó északi lányra? Bárhogy is legyen, kezdetben tüzeld fel a hangulatot egy dögös lapdance-szel és ezért az átalakulásért örökké imádni fog!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s