Kedves férfiak, tudjátok miért nem találtok egy normális nőt?

…elsősorban azért, mert a normális nők FÉRFIT keresnek. Társat, támaszt, szeretőt, barátot egy személyben, nem csak egy feszes feneket, akivel eldicsekedhetnek másoknak.

A férfiak többsége kortól függetlenül nem bír felülemelkedni a külsőségeken, méghozzá annyira nem, hogy olyan dolgokat várnak el a partnereiktől, amikben ők maguk sem jeleskednek. Amíg nincs Adonisz testetek, legalább 140-es IQ-tok, addig ne várjátok el ugyanezt tőlünk sem! Egy nő nem kiegészítő. Amíg a húszas éveiteket azzal múlattátok, hogy sportot űztetek abból, hogy ki tud több csajt ágyba vinni, szépen lassan kiégtetek. Híretek lett. 30 éves korotokra már olyan lányok bugyijába is szívesen besírnátok magatokat, akiket a menő korszakotokban semminek, vagy éppen ribancnak tartottatok; ma már senki nincs, aki vevő lenne a szövegetekre és az öntömjénezésetekre.

Mindezt próbáljátok kompenzálni az anyagiakkal; szépséget és szórakozást vehettek, de megbecsülést nem. Miután ezt felismertétek jön a siránkozás, hogy minden nő hülye, buta és anyagias. Persze a karrieretekkel sem fogtok a hideg estéken összebújni, s végső kétségbeesésetekben egy teljesen normális, kedves gesztust vagy poént is félreértelmeztek és azt gondoljátok, hogy véletlenül pont meg akarunk titeket hódítani. Mert 2017-re már az a normális, ha mi nők teperünk értetek és hódítunk meg benneteket, fordítva nem igazán működik a dolog, mert egy hétnél tovább nem akartok erre energiát pazarolni.

Többek között azért sem könnyű értelmes, felnőtt nőt találnotok, mert ki sem fogytok önmagatokból. 30-40 évesen még a bicepszetek mérete miatt aggódtok, szelfiztek, mintha nem lenne holnap, mindemellett halálra cikizitek a háta mögött azt a barátotokat, aki már előrébb tart a családalapításban és úton-útfélen azt hangoztatjátok, hogy minek nektek nő, amikor a lényeget bármelyik szórakozóhely férfi mosdójában megkapjátok. Amikor viszont otthon ültök egy szürke vasárnap délutánon, jó lenne valakivel összebújni. Esténként sem lenne rossz, ha valaki hazavárna titeket,  reggel rátok adná a vasalt inget és tudnátok néha értelmes, komoly dolgokról is beszélni egy nővel…

Azért sem találtátok meg még gyermekeitek anyját, mert a jó alapanyag nem a bárokban támasztja délutántól spiccesen a pultot, nem gimnazista vagy elsőéves egyetemista még, sőt, nem is valószínű, hogy legalább 10 évvel fiatalabbnak kellene lennie nálatok. Kegyetlenül kihasználjátok, hogy amíg az idő nektek a javatokra válik többnyire), nekünk nőknek nem. Megrémültök az első nevető ráncoktól, a 27%-os testzsírszázaléktól és a határozott stílustól, s egyből megalkudtok inkább egy kevésbé jó partival, csak ne kelljen belátnotok, hogy vége az aranyifjú korszaknak.

Ha igazi nőt szeretnétek az oldalatokon, akkor el kell fogadnotok, hogy lesznek elvárások, amiknek meg kell felelnetek. Számon is lesztek kérve, ha kimaradtok éjjel, nem reagáltok a telefonhívásra vagy napközben csak úgy felszívódtok. Már nem csinálhattok kedvetekre azt, amit akartok, a barátok a dobogó aljára csúsznak a fontossági sorrendben, mert első helyen a párkapcsolatotok, a másodikon pedig a családotok fog állni. Egy igazi nőnek nem kell méregdrága ajándékokat vennetek, csak pár dolgot adjatok: figyelmet, törődést, tiszteletet és hűséget.giphy (2)

Egy jól működő párkapcsolat nem egyenlő azzal, hogy elszigetelődtök mindentől, ami jó! Rettegtek bármilyen elköteleződéstől, pedig igazából minden marad a régiben – csak a játékszabályok változnak.

Reklámok