Neked is tele van a t***d? Akkor ezt olvasd el!

“Káosz az életed? Ki sem látszol a munkából? Halálosan unod, hogy mindig mások elvárásainak kell megfelelned, miközben nincs egy szabad perced önmagadra?
ITT A NAGYÍVŰ MEGOLDÁS!” – szól a fülszöveg Sarah Knight immár magyarul is elérhető könyvén.

Idén januárban (de régen is volt…) ajánlottuk nektek Sarah Knight, a zseniális anti-guru profán ámde annál hatékonyabb self-help könyvét, a The Life-Changing Magic of Not Giving a F*ck-ot. A nemzetközi bestseller arra tanítja meg az olvasót, hogyan tegyen rendet otthona helyett után az elméjében is. A módszer segít, hogy többé ne törődj mások véleményével, megszabadítsd az életed az idegesítő dolgoktól és képes legyél nemet mondani mindazon felkérésekre vagy meghívásokra, amik téged valójában egyáltalán nem érdekelnek. Kinek ne lenne szüksége egy ilyen felszabadító olvasmányra?

25552834_1969953826355801_1076589024_o

Jó hírünk van: most már magyar nyelven is olvashatod az írónő bölcsességeit, ugyanis a Kiskapu Kft. kiadásában megjelent a Nagy ívben (A varázslatos módszer, amellyel örökre száműzhetsz az életedből mindent, amivel tele van a t***d).

A kiadó ráadásul nekünk is felajánlott egy példányt a kötetből, mi pedig úgy döntöttünk, megosztjuk azt veletek egy év végi, last minute nyereményjáték keretében – hogy az új évet már a rátok telepedő kötelességek és bűntudat szorítása nélkül, energiátokat a titeket valóban boldoggá tevő kapcsolatokra és tevékenységekre fordítva kezdhessétek!

Ha szívesen megnyernéd a könyvet, nem kell mást tenned, csak a cikk alatt kommentben megírni, neked mivel van tele a t***d, milyen felesleges kötelességtől vagy energiát lecsapoló tevékenységtől szeretnél megszabadulni az új évben!

Sorsolás december 28-án.

Reklámok

Neked is tele van a t***d? Akkor ezt olvasd el!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Elegem van a halogatásból, szeretnék az új évben aszerint élni, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.

  Kedvelés

 2. Hogy mivel van tele a nem létező t…m?! Őszintén szólva a sok újítással,modernizálással,mind a munkahelyen,mind a magánéletben. Szerencsére tanulékony,rugalmas típus vagyok,de részemről eléggé idegesítő és fárasztó,hogy mire megtanulom és megszokom az újat,már jön is a következő. A mai gyerekek már tablettel az anyjuk hasában születnek,és én érzem kényelmetlenül és butának magamat,hogy néhány alkalmazás,elektronika vagy applikáció használatát 10 éves gyerekektől kell megtanulnom.

  Kedvelés

 3. Mivel van tele a puttony?

  A klasszik eseteken túl, ha mélyebbre akarok menni – és, ha már egyébként is átjárja a lelkemet az ünnep emelkedett hangulata – azt mondanám, hogy néha az élettel van tele a tök.
  Amikor szeretnél óvatos léptekben egyről a kettőre haladni, a sors forgatókönyve szerint akadályokba kell ütközni… Persze minden problémára meg kell találni a megfelelő megoldást, csak egy bizonyos mennyiség után már kezdek belefáradni a keresgélésbe.
  És a kedvenc: amikor nincs jó megoldás. Csak két rossz verzió. Ekkor jön a mérlegelés. Melyik a kevésbé sz@r választás? Hiába döntesz, időbe telik, amíg megérkezik a visszaigazolás, hogy a választásod milyen kihatással volt az életed alakulására.
  Persze ez most panasznak hathat, igazából a fáradtság beszél belőlem. Itt az év vége, és számot vetsz az elmúlt 11 hónapodról. Úgy tűnik, volt egy-két rosszabb dőntésem a kevésbétől.
  Talán kissé pesszimista a hozzáállásom, de most a tököm speciel a karácsonnyal is tele.

  Kedvelés

 4. Az akadéskodásból és a közömbösségből. Legyünk nyitottak, és együttérzőbbek! Ne féljünk segítő gondolkodásúak lenni.

  Kedvelés

 5. A negatív emberekből és energiavámpírokból nagyon elegem van. Mindenkinek megvannak a saját problémái, de nem mindig csak panaszkodni meg siránkozni kéne. Ezen kívül az állandó rohanással is tele van a hócipőm 🙂 nekem is meg kéne tanulnom lazítani és nem állandóan azon kattogni, hogy mit kell még elintézni.

  Kedvelés

 6. A kétszínű, negatív emberekből, hogy akkor keresnek ha valamit kell, amúgy nem. És hiába is gondolom így, nem vagyok elég lesz**om ember hogy elküldjem őket a p***ba.. ezen szeretnék igazán változtatni..

  Kedvelés

 7. Mikor van az,hogy nincs tovább,elég…! A válasz: Soha! Emberek vagyunk sokszor és általánosságban nem egy gondolkodással,cselekedettel élünk, vagy vagyunk jelen a rohanó és gyorsan eltűnő mindennapokban.Sokszor látom,tapasztalom,hogy embertársaim cselekedetünkkel olyat tesznek mely jó,vagy rossz!Ez az ÉLET!!!Ezt átélem tapasztalom saját magam is más tőlem kívülálló személy,személyek látják,érzik,viselik.Döntéseket önmagam hozom,de magadban ítélkezel.Van olyan amikor hibáidból nem tanulva ugyan abba a körforgásba kerülsz vissza,de te próbálsz ebben a helyzetben is érvényesülni a jelen elvárásainak.De ez nem mindig úgy sikerül.Ekkor tovább akarsz,mert próbálsz tovább jutni,kikerülni a forgás szédületes kísértéseiből de van olyan amikor az élet ezzel újra ismétli önmagát és te már tudod,hogy következő esetben mit cselekedj magadtól.Az az ember vagyok aki elébe megy a jó vagy rossz döntéseknek nem várom meg,hogy ő keressen.Ebből kifolyólag kerülsz bele abba a bizonyos körforgásba amiben mindig benne vagyok.Egy mottó mely mindig előttem van ha nincs kiút a körforgásból:Nincs “lehetetlen ember” csak tehetetlen… !Sokszor a bizonyítás ami miatt van tele TÖKÖM!!!

  Kedvelés

 8. Nekem a munkahelyi túlzott elvárásoktól van tele a t….. Minél többet nyújt az ember annál több kell……

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s