Kedvenc életmód témájú YouTube vloggereink

A YouTube videók tárházaként működik, egy kattintás és elérhetünk bármilyen tartalmat. Az idő haladtával egyre több vlogger üti fel a fejét saját csatornájával a YouTube-on, többek között az életmóddal és egészséggel foglalkozó vloggerek is.

Madeleine Shaw

Madeleine Shaw jógaoktató és író. Szimpatikus az élethez való pozitív hozzáállása és a praktikus tippjei. Különböző egészséggel kapcsolatos témájú videók találhatóak a csatornáján, mint a snack ötletek, alvási tippek, jóga mozdulatok.

Zanna Van Dijk

Zanna Van Dijk csatornája is említésre érdemes. Ez a nő személyi edző, fitnesz blogger / vlogger / modell, és a #girlgains mozgalom alapítója. A videóiban mesél edzési rutinjairól, étkezési szokásairól, és arról, hogyan folytass egészséges és kiegyensúlyozott életmódot.

Clean and Delicious

A Clean and Delicious mögött Dani Spies áll, aki az egészséges étkezés élharcosa. Videóiban egészséges ételspecialitásokat és smoothie recepteket mutat be.

Cambria Joy

Camria Joy videóiban arról mesél, hogyan kezdjünk neki egy egészségesebb életmódnak, illetve hogyan tartsuk azt fent. Tippekkel lát el saját tapasztalatai alapján, étkezéssel és fitnesszel kapcsolatosan.

Reklámok