Tavasz a PRETTO Collection szerint

Nőiesség és frissesség – a bemutatott kollekció minden darabja erről árulkodik, miközben észrevétlenül ad magabiztosságot a viselőjének, hála az egyszerű, de határozott formáknak. A PRETTO Collection tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján jártunk.

A bemutató

Az eseménynek a Home Of Fashion showroom adott otthont, ahol már találkozhattatok különböző márkák kollekcióival, mint például Eperbags, Pakamé vagy Konsanszky. Belépéskor máris kaptunk egy csodás táskadíszt, amelyből már sejthettük az eleganciát és minőséget, amely később a ruhákon is visszaköszönt. Ételek és italok tekintetében sem lehet panasz, igazán csajos cupcake-ek és macaronok köszöntöttek minket a hidegtál mellett, és természetesen az ünnepi hangulathoz pezsgő is járt.
A lányok párokban mutatták be a kollekciót, egymással harmóniában sétáltak végig a kifutón, amely összefonódott a látogatókkal, így minden oldalról meg tudtuk csodálni a ruhákat.
A bemutató végén esélyünk nyílt közelebbről is megnézni a darabokat, próbára és rendelésre is volt lehetőség.
Volt szerencsénk pár szót váltani a tervezővel, Császár Enikővel, aki kérdésünkre, miszerint kinek, milyen korosztálynak is szánta a ruháit, elmondta, hogy a célja az volt, hogy kortalan legyen és ahogyan eddig is széles vevőkörük volt az életkort illetően, ezt szeretnék megtartani ezzel a kollekcióval is.

A kollekció

Dominánsnak egyértelműen a fekete, fehér és piros színeket emelnénk ki, amelyből az utóbbi mind apróbb részletekben, mind virágmintákon, mind pedig teljes ruhákon megjelent. A tavaszi kollekciójába a legtöbb márka szeretné belecsempészni a virág motívumokat, viszont néha elcsépeltnek hathat, de ez szerencsére a PRETTO-nál nem jelentkezett. A kockás alapra helyezett virágminta izgalmas, és újszerű. A virágok mellett a csíkok is helyet kaptak, akár csak egy kis részletként, akár a szett teljes mintájaként, persze itt sem egyszerű darabra kell gondolni, sokkal inkább egy elől keresztpántokkal megbolondított ruhára.

De beszéljenek a képek önmagukért:

 

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Összességében klasszikus darabokat láthattunk, amelyeket különböző részletek tettek izgalmassá, megőrizve nőiességüket. A PRETTO kollekció darabjait ajánljuk azoknak a nőknek akik a „kevesebb néha több” elvét vallva választják meg ruháikat és az egyszerű, de minőségi stílus mellett teszik le a voksukat.

A kollekcióról és a bemutatóról további képeket találhattok a honlapjukon, illetve Facebook oldalukon, a ruhákat pedig e-mailben tudjátok megrendelni.

Képek forrása: http://prettocollection.com/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s